Sergej Ćetković priznao da je romantičan: Evo šta je priredio supruzi pred 500 ljudi

Piše: L. K. P.

Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina već više od dvadeset godina uživaju u skladnom braku, a njihov svijet upotpunile su kćerke Lola i Mila, koje su usvojili.

Oni se, naime, poznaju još od djetinjstva, a pjevač je svojevremeno priznao da je oduvijek bio zaljubljen u nju.

– Od kada smo bili mali bio sam zaljubljen u nju, postojale su neke simpatije i neka hemija i ja sam znao da je to to, ali desilo se kada su se zvijezde poklopile, ispričao je pjevač svojevremeno u jednoj emisiji.

-Svirao sam u Podgorici i učinilo mi se da sam je vidio, ali nisam bio siguran i tada mi je pomogao moj drug Knez, a evo i kako. Kažem ja bendu da sljedeća pjesma bude „Tina bambina“ i kako sam ja krenuo da pjevam vidim ona se smije i tako je sve počelo, objasnio je Sergej.

Nakon pet mjeseci zabavljanja odlučili su da se vjenčaju, a jednom prilikom pjevač je priznao da je Kristina “poludjela” zbog načina na koji ju je zaprosio.

-Uvijek sam bio luckast i romantičan. Bila je Nova godina, ja sam oteo muzici mikrofon otpjevao neku pjesmu i tu pred 500 ljudi izjavio ljubav. Ona je bila u čudu i rekla nemoj više nikad da si mi to napravio, ali ja volim da pravim takve izlete jer osmijeh je lijek za sve, rekao je tada pjevač.

Pročitajte još