Ovako se Jennifer Garner štiti od paparazza: Kćerka kao ljudski štit

Piše: L. K. P.

Glumica Jennifer Garner iskoristila je rođenu kćerku Violet kao živi štit kako bi se šaljivo sakrila od paparazza koji su je pokušavali fotografirati. Sve se dogodilo jučer u Los Angelesu, dok su 51-godišnja Jennifer i 17-godišnja Violet, rođena u glumicinom braku s kolegom Benom Affleckom, ležerno odjevene hodale gradskim ulicama.

Glumica je nosila crnu majicu dugih rukava, „bicke” i tenisice, a oči je zaštitila sunčanim naočalama, dok je tinejdžerica odjenula romantičnu ljetnu bijelu haljinu s crvenim točkama i volanom. Također je obula tenisice.

U jednom se trenutku duhovita glumica sakrila iza kćerkinih leđa, pognuvši se i primivši je odostraga za obje ruke. Kako se moglo vidjeti, Violet to nije nimalo smetalo, jer je nastavila hodati nasmijana od uha do uha, vjerojatno naviknuta na sitne majčine nepodopštine. Osim Violet, koja prilično liči slavnoj mami, Jennifer Garner i Ben Affleck u braku su dobili i kćerku Seraphinu (14) i sina Samuela (11 godina). Brak im je potrajao deset godina, a završio je razvodom 2015. Jennifer se, koliko je poznato, već pet godina viđa s Johnom Millerom, izvršnim direktorom CaliBurgera, a Ben se vratio staroj ljubavi Jennifer Lopez s kojom se vjenčao u julu 2022.

Pročitajte još