Sve su glasnije kritike na račun Meghan Markle: Ovaj put kažu da nema talenta

Piše: L. K. P.

Iako je podcast Meghan Markle bio pri vrhu slušanosti na top ljestvicama Spotifyja, prošle je sedmice objavljeno da se druga sezona neće snimati. Uz to, baca se negativno svjetlo na Sussexe koji navodno nisu isporučili dovoljno sadržaja da bi ostvarili punu isplatu ugovora od 20 milijuna dolara koji su sklopili 2020. godine. Iz toga proizlazi veliki novčani gubitak poznatog para, no ono što se govori o njima svakako će im odmoći u daljnjem sklapanju poslova.

Sportski pisac i podcaster Bill Simmons oštro je kritizirao par nakon raskinutog dogovora nazvavši ih prevarantima, no nije on jedini koji je imao nešto za reći.

Jeremy Zimmer, izvršni direktor United Talent Agency (UTA), navodno je dao komentare tijekom rasprave o podcastingu i ulozi slavnih na reklamnom festivalu u Cannesu u Francuskoj, a dotaknuo se i podcasta ‘Archetypes’.

– Ispostavilo se da Meghan Markle nije bila veliki audio talent, ili nužno bilo kakav talent. I, znate, samo zato što ste slavni niste odmah izvrsni u nečemu, rekao je Zimmer oštro kritizirajući Markle koja ne prestaje smišljati načine kako ocrniti obitelj vlastitog supruga.

Uprkos prevelikom apetitu javnosti za kraljevskim sadržajem, smatra se da pristup Meghan i Harryja njihovom podcastu sa Spotifyjem nije uspio pronaći publiku ili format koji funkcionira.

Podcast ambicije kraljevske porodice bile su pokvarene nedostatkom predanosti proizvodu i idejama koje nikada nisu zaživjele. Semafor navodi da je princ Harry iznio je niz ideja za podcast uključujući emisiju u kojoj bi intervjuirao kontroverzne ljude poput ruskog predsjednika Vladimira Putina i bivšeg predsjednika Donald Trump o traumi iz djetinjstva.

Pročitajte još