Pierce Brosnan pohvalio se zgodnim sinovima: Pozirali zajedno na crvenom tepihu

Piše: L. K. P.


Pierce Brosnan, koji je svjetsku popularnost stekao ulogom tajnog agenta 007 u filmskom serijalu o Jamesu Bondu, stigao je na premijeru novog filma ‘The Out-Laws’. Osim njega, glavne zvijezde na crvenom tepihu bili su njegovi sinovi, 26-godišnji Dylan i 22-godišnji Paris.
Njihov otac Pierce otkrio je u intervjuu za GQ u septembru 2022. da je svoje sinove odvraćao od bavljenja glumom, govoreći im: ‘To je *ebeno težak posao.’

Dylan i Paris prošle godine su krasili naslovnicu GQ Korea, ali to nije prvi put da su u središtu pozornosti. Naime Dylan ima bend Raspberry Blonde dok je Paris uspješan slikar. Sinovi Jamesa Bonda također imaju zgodne djevojke: Dylan je u vezi sa slikaricom Avery Wheless dok je Paris u vezi s Alexom Lee-Aillon.

Inače, imena Dylana i Parisa našla su se prošle godine na listi stotinu najseksi muškaraca na svijetu prema izboru časopisa People, a kada su govorili o svojim planovima i ciljevima, otkrili su da im očevo prezime ‘otvara sva vrata u industriji zabave’. Kao djeca odrastali su na filmskim setovima te na Havajima prije nego što su se tijekom tinejdžerskih godina preselili u Los Angeles.

Pročitajte još