Kim Cattrall otkrila bez čega se nije htjela vratiti u seriju ‘I tek tako’

Piše: L. K. P.

U prvoj sezoni serije ‘I tek tako’ Samantha Jones nije bila dio ustaljene ekipe, no ova sezona donosi i povratak mnogima omiljene junakinje. Glumica Kim Cattrall otvorila je dušu o osjećajima koje je proživljavala snimajući originalnu seriju ‘Seks i grad’ te pripadajuća dva filma, a zbog odnosa s trima kolegicama nije htjela sudjelovati u novom projektu. Ipak, obožavatelji su rekli svoje i na produkciji HBO bilo je ispuniti želju gledatelja i dovesti Samanthu.

U prvoj sezoni izostanak Samanthe riješen je njezinim preseljenjem u London, ali i zahlađenim odnosima s Carrie nakon što su prekinule saradnju. Na radost mnogih dvije su prijateljice u zadnjoj epizodi razmijenile nekoliko poruka, a Cattrall je otkrila i što ju je natjeralo da se vrati svojoj najpoznatijoj ulozi kojoj i danas duguje svoj društveni status.

-Vrlo je zanimljivo dobiti poziv od šefa HBO-a koji te pita što može učiniti, i rekla sam: ‘Hmm, pusti me da budem kreativna’. Jedna od tih stvari bila je vratiti Patriciju Field jer sam jednostavno mislila da ako se namjeravam vratiti, moram se vratiti s tim stilom Samanthe, ispričala je Cattrall koja rado surađuje s kostimografkinjom koja je zaslužna za kultne outfite serije.

Povratak Samanthe Jones gledaoci mogu očekivati tek u posljednjoj epizodi kada se očekuje telefonski razgovor s Carrie.

Rekla je da ne želi više dijeliti set s tri kolegice, a i ta želja joj je ispunjena pa je svoju scenu snimila nasamo, bez da je srela nekog od kolega s kojima nije u dobrim odnosima.

Pročitajte još