Madonna puštena iz bolnice, ali vezana za krevet

Piše: L. K. P.

Madonna je jučer puštena iz bolnice, ali i dalje se bori s ozbiljnom bakterijskom infekcijom zbog koje je provela nekoliko dana na intenzivnoj njezi. Izvori bliski pjevačici otkrili su za TMZ da je ona u svom stanu u New Yorku, ali ne može ustati iz kreveta te neprestano povraća.

TMZ je ranije izvijestio kako je Madonnino zdravstveno stanje već neko vrijeme ugroženo te da se gotovo mjesec dana borila s povišenom temperaturom. Pjevačica je ignorirala sve znakove bolesti te nije odlazila liječniku jer se spremala za turneju koja je trebala započeti 15. jula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna je radila po 12 sati dnevno kako bi se pripremila, što je navodno bio uzrok njene infekcije. Turneja od planirana 84 koncerta naposljetku je odgođena zbog bolesti nakon kriznog sastanka njenog menadžerskog tima, koji se bojao da možda neće ni preživjeti.

Podsjećamo, Madonna je pronađena u svom domu u New Yorku proteklog vikenda bez svijesti, zbog čega je hitno prebačena u bolnicu. Njezin dugogodišnji menadžer Guy Oseary objavio je na Instagramu da je pjevačica “razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju”.

Pročitajte još