Zašto Brad Pitt još uvijek nije djeci predstavio novu djevojku Ines de Ramon

Piše: L. K. P.

Za ljubavnu romansu 59-godišnjeg glumca i 30-godišnje dizajnerice nakita saznalo se u novembru, no Brad Pitt duže se trudio sakriti novu vezu od znatiželjnika. Veza napreduje iz dana u dan, no šarmantni glumac vrlo je oprezan pri promišljanju koliko će dopustiti da Ines de Ramon uđe u svaku sferu njegove privatnosti.

Tako Brad i Ines još uvijek ne dijele zajednički dom, no sljedeći korak u vezi im je i putovanje Europom ovog ljeta, što će sigurno ojačati njihov odnos.

Ines de Ramon već je upoznala neke od glumčevih bliskih prijatelja, poput Cindy Crawford i Randea Gerbera, ali i Georgea Clooneya s kojim je Pitt blizak već desetljećima. Međutim, atraktivna Amerikanka još uvijek nije upoznala one najvažnije osobe u životu svog partnera – njegovu djecu.

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh te blizanci Knox i Vivienne djeca su Angeline Jolie i Brada Pitta, a Pitt smatra da je šestorka proživjela veliki stres zbog njihove rastave. Upravo zbog toga želi pričekati da prođe još neko vrijeme, kako bi bio siguran da je veza s de Ramon ozbiljna toliko da postane i dijelom života njegove djece.

– Želio je biti siguran da će njihova veza trajati jer to nije nešto što on olako shvaća, rekao je jedan Pittov prijatelj kao objašnjenje zašto se Ines i djeca još nisu upoznali.

Pročitajte još