Maja Šuput i Nina Badrić završile u krilu jednom od najpoželjnijih glumaca u regionu: Udavile smo ga

Piše: L. K. P.

Maja Šuput i Nina Badrić bile su gošće na jednom velikom događanju na Jadranu, a na zabavi poslije otvaranja pozirale su u krilu jednog od najpoželjnijih glumaca u regionu Gorana Bogdana.

Maja Šuput i Nina Badrić jednom su fotografijom postale mete žena koje im zavide jer bi u ovom trenutku voljele biti na njihovom mjestu.

Goran je sjedio za stolom, a Nina je sjela pokraj njega dok je simpatična Maja sjela Nini u krilo. Pjevačice i glumac nasmijani su pozirali, a frcali su i komplimenti.

– The party s mojom sexy Ninom i najcool tipom ikad Goranom Bogdanom, napisala je Maja u opisu, a pohvalila se i još nečime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

– Sliku je opalio, ni manje ni više, nego gradonačelnik Pule Filip Zoričić kojeg smo udavili da nije dobro slikao… Ali eto, nije ispalo loše, šalila se Maja.

Maja je za ovu večer odabrala nježno rozu haljinu s visokim prorezom kojeg su na desnoj strani tijela spajale samo ziherice, a uz to je imala i raskošnu pundžu. Nina je s druge strane odabrala crnu haljinu s dubokim prorezom na dekolteu kojeg je krasila tkanina nalik na krila, a goste je zabavila i svojim pjevačkim umijećem.

Gorana, inače, vrlo rijetko viđamo u javnosti, a prije nekoliko mjeseci zaludio je svoje obožavateljice pojavivši se gol u filmu ”Daleko”.

Pročitajte još