Sjećate li se fatalne Nikite: Putin je pokušao zavesti, evo kako danas izgleda

Piše: L. K. P.

Posljednja epizoda serije Nikita, koja je bila veliki hit krajem devedesetih, snimljena je prije čak 22 godine. Iako nakon toga glumica Peta Wilson nije imala neke značajnije uloge, Nikita joj je osigurala planetarnu popularnost.

Stekla je vojsku fanova, a mnogi su je slavni frajeri pokušavali osvojiti, uključujući Russella Crowea i Micka Jaggera. Jednom je ispričala da ju je 2002. u Moskvi na međunarodnom filmskom festivalu pokušavao zavesti Vladimir Putin, i to dijamantnom ogrlicom.

U međuvremenu je dobila sina Marlowa s britanskim rediteljem Damianom Harrisom, s kojim je bila u vezi pet godina. Od 2004. do 2007. bila je s glumcem Danom Wylliejem, a nekoliko mjeseci i s glumcem Aaronom Jeffreyjem. Nije poznato ima li trenutno partnera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson)

Danas ova 52-godišnjakinja vodi miran život daleko od očiju javnosti. Iako je ostala prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi i prodornom pogledu, Peta se s godinama prilično promijenila, no ne ustručava se objaviti fotografije u prirodnom izdanju i bez šminke.

 

Pročitajte još