Život žene arapskog milionera: Kad se ujutru probudi, ovo joj je jedini zadatak

Piše: L. K. P.

Influenserica Soudi u braku je s arapskim milionerom Jamalom. Supružnici žive u Dubaiju, a čini se kako je njen jedini zadatak kad se ujutro probudi smisliti na što će taj dan potrošiti mužev novac.

Kako izgleda jedan dan žene arapskog milionera?

Otkrila je da dane provodi uređujući frizuru i nokte, a jede samo najskuplja jela. Suprug Jamal redovito joj daje novac na trošenje i kako Soudi ističe – želi je potpuno razmaziti.

– Ovo je jedan dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao da će biti zauzet poslom pa mi je dao nešto novca za trošenje i naravno otišla sam u kozmetički salon. On voli kad se brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da napravim i frizuru dok on radi druge poslove. Nakon toga mi je rekao da me želi iznenaditi pa smo se vratili kući i presvukli, ispričala je Soudi.

Tada joj je Jamal tokom večeri poklonio naušnice koje je dizajnirao posebno za nju. Otišli su u restoran gdje poslužuju koktele s 24-karatnim zlatom, a kao iznenađenje večeri bio je pjevač koji je otpjevao njenu omiljenu pjesmu.

– Na večeri smo jeli salate, škampe, filet mignon i tiramisu. Naravno, Jamal je sve to platio, dodala je.

Također, otkrila je da je on veoma pažljiv te da joj pruža mnogo ljubavi, a najvažnije mu je da je ona sretna i zadovoljna.

Oboje na Instagramu redovno dijele zajedničke fotografije i videa. On je na toj društvenoj mreži skupio oko 35 hiljada pratitelja, dok ona ima više od 150 hiljada.

Pročitajte još