Sestra Neymarove trudne djevojke javno prozvala nogometaša: Za sve koji misle da je ona u ovoj vezi zbog novca

Piše: L. K. P.

Brazilska nogometna zvijezda Neymar nedavno je iznenadio fanove kada se na Instagramu izvinuo trudnoj djevojci Bruni Biancardi zbog preljuba.

Ipak, to što je javno uputio izvinjenje, nije apsolutno ništa promijenilo. Naime, prije nekoliko je dana starleta Celeste Bright na svom Instagram profilu objavila poruku koju je dobila od njega.

-Ako imate djevojku ili ženu, nemojte slati poruke drugim ženama. To je pogrešno i pokazuje veliko nepoštovanje prema osobi s kojom ste, poručila je pored screenshota poruke koju joj je poslao.

Njena objava raširila se društvenim mrežama, a nogometaš je dobio brojne negativne komentare, među kojima i one Brunine sestre Biance Biancardi.

Naime, naljutilo ju je što je Neymar nakon javnog izvinjenja  objavio emotikon koji plače od smijeha uz pitanje ‘Neko drugi?’, misleći na djevojke koje se javljaju i tvrde da su bile njegove ljubavnice.

-Mogla sam ovo poslati putem poruke, ali kako se on voli šaliti na internetu, krenimo. Predlažem ti da se prekineš cerekati na ozbiljne situacije. Znam da je teško shvatiti ozbiljnost situacije kad ti nedostaje odgovornosti, predanosti i brige prema drugim ljudima, započela je Bianca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

-Okružen si ljudima koji te tretiraju kao da si božanstvo. Aplauzom dočekuju tvoje smicalice. Komentari pod fotografijom u kojima priznaješ nevjeru to dokazuju. Mnogi ljudi citiraju Bibliju u svojim objavama. Ali ne primjenjuju božju riječ u svojim životima. Ti se smiješ situaciji, umjesto da se stidiš…

Neymar je muškarac koji odbija biti muškarac, koji odbija odrasti i priznati krivnju. Koja je poanta u tome što si tražio oprost na porodičnom druženju, a i dalje se ponašaš kao dijete? Za sve koji mislite da je moja sestra u ovoj vezi zbog novca i slave, to nije istina. Ona je uspješna žena koja radi od 16. godine. Više nećemo kao porodica tolerirati tvoje nemoralne poruke, zaključila je Bianca.

Pročitajte još