Kako je Ana Nikolić izgledala na početku karijere: Zvali su je najljepšom ženom u regionu, zbog bivšeg je smršala 52 kilograma

Piše: L. K. P.

Ovih dana društvenim mrežama kruži video u kojem pjevačica Ana Nikolić (44) ima uništeno lice. Na čelu su joj se pojavile rupe, a osobu kojoj je slala video, molila je za pomoć. Srbijanski mediji pisali su da Ana već neko vrijeme ima problema s kožom.

Ožiljke i ‘kratere’ je pokušavala sakriti, ali kako joj samoj to više ne polazi za rukom, obratila se liječnicima. Izvor za Blic otkrio je kako je riječ o lošim laserskim tretmanima.

– Površno je misliti da nedozvoljene supstance mogu tako nešto napraviti na nečijem licu. Ovo je posljedica lošeg laserskog tretmana i nažalost mnoge žene dožive sličnu sudbinu u želji da izgledaju ljepše i mlađe. Mnoge se podvrgnu i spaljivanju prvog sloja kože pa ih i to dovede do ovakvih kratera. U svakom slučaju, Ana je očigledno povjerila lice nekom nestručnom i sebi nanijela ozbiljne posljedice takvom odlukom, rekao je izvor.

Ana je u muzičkim vodama već dva desetljeća i pratitelji su zabrinuti za nju. S obzirom na to da znaju kako je plijenila pažnju kad je započinjala karijeru, mnogi sada smatraju da uopšte ne liči onoj Ani kakva je bila na početku. Očaravala je i stasom i glasom kada je 2003. s albumom ‘Januar’ doživjela uspjeh.

Karijera joj je odmah krenula uzlaznom putanjom, a slovila je i za jednu od najzgodnijih žena u regiji. Pjesma ‘Romale, romali’ donijela joj je veliku slavu, a pjesma se u klubovima rado sluša i danas.

Nikolić je u međuvremenu bila na brojnim estetskim zahvatima, a imala je problema u braku sa Stefanom Đurićem, pjevačem poznatijim pod imenom Rasta. U braku su bili dvije godine, a dobili su kćerku Taru. Ana je u trudnoći dobila puno kilograma, a nakon razvoda je utjehu pronašla u hrani, kako je sama priznala.

Udebljala se 52 kilograma, ali kada je odlučila da je dosta – onda je tako i bilo. Uz pravilnu prehranu, svakodnevne treninge i tablete za mršavljenje skinula je višak kila i ponovno postala zanosna ljepotica kao prije.

– Svi se pitaju kako sam ovoliko smršala. Niko ne može vjerovati da sam sada takva. Jednostavno sam zaključala frižider. To je bilo i iz inata bivšem mužu. Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija. Za mene su umrle prijateljice koje su se radovale mome razvodu i debljini, rekla je Ana svojevremeno u jednoj emisiji.

 

Pročitajte još