Princ Harry prvi put u javnosti s malenom Lilibet: Ona je njegova kopija

Piše: L. K. P.

Povodom Dana nezavisnosti nedaleko od porodičnog doma vojvode i vojvotkinje od Sussexa u Montecitu održana je tradicionalna parada, kojoj se ovaj put pridružio i princ Harry s dvogodišnjom Lilibet.

Budući da za sada na fotografijama nigdje nema Meghan Markle i malenog Archieja, pretpostavlja se da su paradi povodom američkog Dana nezavisnosti prisustvovali tek princ Harry i njegova dvogodišnja mezimica, malena Lilibet. Dok je držao u naručju, učestvujući u paradi, Harryja su snimili paparazzi.

Na fotografijama je jasno vidljivo kako je malena Lilibet ‘pokupila’ očeve gene te joj je kosica, skupljena u dvije kikice, narančaste boje, baš kakva je i Harryju, a za svoju prvu paradu malena je odabrala plavo-bijelu cvjetnu haljinu i bijele dokoljenke s vezom.

No ono što upada u oko crvene su Mary Jane cipelice na njenim nogama, dok se pokušava održati u očevom naručju. Ako vam se čine odnekud poznate, ne griješite.

Baš takve cipelice nosio je i princ Harry kao dječak. Na fotografiji koja se može pronaći na internetu, snimljenoj davne 1986. godine, princ Charles i princeza Diana pozirali su sa svojim dječacima.

Dok stoje u visokoj travi prepunoj cvijeća, Diana u naručju drži Williama, dok je Harry u očevom naručju, a na nogama ima baš takve crvene cipelice.

Pročitajte još