Mali trikovi Sanje Kužet: Kako da ljeto dočekate sa tijelom na koje ćete biti ponosni

Piše: L. K. P.

Sanja Kužet je neko ko je, između ostalog, prepoznatljiv po svojoj vitkoj liniji koju uspijeva da održi od kada se pojavila na ekranima i pored toga što je u međuvremenu postala majka dva dječaka.

Baš zbog toga, Sanja je odlučila da otkrije recept zdravog i vitkog tijela, ali i kako je prije godinu došla na ideju da svoju formulu učini dostupnom svima:

– Baš iz želje da svoje iskustvo podijelim u meni je živjela ideja da stvorim Reliksir kako bi svi osjetili magičnu moć detoksikacije prirodnim hladno cijeđenim sokovima vrhunskog kvaliteta i ukusa, otkriva zgodna voditeljka i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

– Uz fizičku aktivnost, redovno praktikovanje programa detoksikacije postala je moja najblagotvornija i najbitnija zdrava navika, kao i sastavni dio mog života. Program je koncipiran tako da se za doručak, ručak, večeru i dvije užine unose isključivo Reliksir detoks sokovi. Jer, svi imamo periode kada malo manje pazimo na ishranu tako da je nakon takvih perioda upravo ovaj detoks idealan da nas kroz par dana konzumacije vrlo ukusnih i kvalitetnih sokova uvede ponovo u period kada ćemo obratiti pažnje na namirnice koje unosimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

– Konzumacija detoks programa jednom mjesečno me praktično vrati na pravi put i samim tim mi ne  dozvoljava da pretjeram i dobijem neželjene kilograme koje je poslije mnogo teže skinuti. Veliki broj ljudi je već nakon prvog puta uveo Reliksir kao svoj mjesečni ritual i uvidio sjajne rezultate kako nakon prvog dnevnog detoksa tako i nakon ponovljenih programa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

– Količina energije koju dobijete i bolji osjećaj su nevjerovatni pa vas prosto tjeraju da nakon detoksa nastavite sa zdravom ishranom, a veliki broj njih je i po prvi put počeo sa treninzima, zaključuje Sanja.

Ukoliko želite da izgledate kao Sanja Kužet, probajte da praktikujete njen način ishrane i treniga i bit ćete, kako sama poručuje, u top formi za plažu i ljeto.

Pročitajte još