Bivše Victorijine anđelice otkrile: Sve što ste vidjeli, bilo je lažno, naša porodica nije nas prepoznala na fotografijama

Piše: L. K. P.

Dvije slavne manekenke, bivše ‘anđelice’ brenda Victoria’s Secret Josephine Skriver (30) i Jasmine Tookes (32) prisjetile su se se dana kada su hodale slavnu modnu reviju u podcastu ‘Real Pod’ odbojkašice Victorie Garrick.

Opisale su kako izgleda stvarnost modne industrije te otkrile da se čak ni one same ponekad nisu mogle prepoznati gledajući svoje fotografije.

– Potpisale smo ugovore baš kad su eksplodirali društveni mediji. Dakle, svi su nas znali po onoj glamuroznoj strani, ali i znali su da su potrebna dva i pol sata za frizuru i šminkanje, da radiš s osobnim trenerima, mogli su vidjeti što je sve potrebno da bi se to radilo. Postojala je, dakle, mogućnost odvesti ljude iza kulisa i pokazati realniju sliku sebe – objasnila je Josephine, koja se prošle godine udala pjevača Alexandera DeLeona te čeka prvo dijete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver)

Ipak, dodala je da joj se činilo da publika to ipak nije shvaćala, pa su joj često u komentarima pisali da je ‘uvijek savršena i dotjerana’.

– To je samo jedna verzija mene. Da me vidite ujutro kada se budim, kod kuće, ili usred dana dok hodam okolo u odjeći koju je moja beba ispljucala, bez šminke… To je moj pravi život – dodala je Jasmine, majka šestomjesečne djevojčice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver)

Poznato je da se fotografije manekenki uređuju, ali Jasmine je objasnila da ljudi nisu svjesni do koje mjere fotošop zaista odlazi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

– Stajala bih pokraj velikih reklamnih panoa na ulici, mogla sam stajati tamo 30 minuta i niko me ne bi mogao povezati s osobom na panou – ispričala je Josephine u podcastu i dodala da joj je jednom vlastita majka rekla: ‘Nisam znala da možeš ovako izgledati’.

Pročitajte još