Dijeta uz koju su smršali Beyonce i Jay-Z: Traje dvije sedmice, jedna namirnica je ključna za svaki obrok

Piše: L. K. P.

Čuveni muzički par Beyonce i Jay-Z uspjeli su da se otarase viška kilograma uz pomoć režima koji je popularan širom svijeta.

Pjevačica Beyonce i njen suprug, reper Jay-Z, pokušavaju da vode računa o svom izgledu, ali su se u jednom trenutku života ipak borili sa viškom kilograma. Kako su jednom otkrili, onda su prešli na popularnu medicinsku ili bolničku ishranu.

Uz jednostavan meni i tri obroka dnevno, višak kilograma se eliminiše ubrzavanjem metabolizma. Ovakav način mršavljenja je zdraviji od restriktivnih režima ishrane, a prvi rezultati su vidljivi vrlo brzo.

Preporučljivo je da se dijete pridržavate 15 do 18 dana, a iz ishrane je važno isključiti šećer, tjestenine, krompir i sve proizvode od žitarica. Takođe, nije dozvoljena konzumacija alkohola, a potrebno je piti dva litra vode dnevno.

Ono što se ponavlja u skoro svakom obroku su narandže, a meni je prilično jednostavan. Naime, doručak se uvijek sastoji od istih namirnica, i to jedne narandže, jednog kolačića i šoljice čaja ili kafe.

Za večeru i ručak preporučuje se kombinacija kuhanih jaja, duplo pečenog hljeba, narandže, junetine i povrća. Dakle, ako za ručak jedete jaja, za večeru birajte meso i obrnuto.Takođe se preporučuje smanjenje unosa soli i maksimalna preporučena doza je pet grama dnevno. Kada završite sa ishranom, postepeno ponovo uvodite jednu po jednu namirnicu. Međutim, ograničite unos šećera i složenih ugljenih hidrata.

Pročitajte još