Kad se udruže dvije ikone: Nicole Kidman i Zoe Saldana u zajedničkom projektu

Piše: L. K. P.

Zvijezda ‘Avatara’ i zvijezda ‘Male laži’ udružile su se i zajedno na ekranu ispričale priču o stvarnom CIA-inom programu koji prati život mladog marinca kojeg CIA regrutira da se sprijatelji s kćerkom člana terorističke grupe kako bi se organizacija srušila iznutra. Od ovog špijunskog trilera očekuje se puno, a glavne glumice poznatih holivudskih imena svakako će doprinijeti popularnosti i kvaliteti serije koja bi trebala biti objavljena 23. jula.

Glavne junakinje Zoe Saldana i Nicole Kidman danas su se sastale u Londonu, a sve s ciljem promocije nove serije.

Zoe je nosila prekrasnu tamnoljubičastu svilenu haljinu s nabranim detaljima koji su činili ukras nalik na ružu, a Kidman je servirala elegantan look u sivom pripijenom odijelu s predimenzioniranim sakoom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Kolegice su pokazale da se odlično slažu pa su na fotografiranju djelovale vrlo opušteno i blagonaklono jedna drugoj, a na mjesto za fotografiranje stigle su prijateljski se držeći za ruke.

Serija će istraživati ​​različite razine špijunskih operacija u koje se žene iz cijelog svijeta šalju na tajne zadatke, a na poznatim glumicama je uloga da prikažu kako CIA funkcionira iznutra. Zoe igra Joe, šeficu postaje Lioness programa koja je odgovorna za obuku, upravljanje i vođenje novih regruta za tajne misije, a na Kidman je zadatak da gledateljima predstavi Kaitlyn Meade, višu nadzornicu CIA-e koja ima posla s visokorangiranim vladinim dužnosnicima.

Pročitajte još