Sin Matthewa McConaugheya osvojio Instagram: Pokazao skriveni talent

Piše: L. K. P.

Matthew McConaughey i njegova supruga Camila Alves McConaughey odlučili su svom sinu Leviju za rođendan pokloniti ulazak u svijet društvenih mreža. Iako isprva zvuči pomalo smiješno, svjesni da su društvene mreže postale izuzetno opasno mjesto za mlade, ovi su se roditelji dugo nećkali da bi ipak popustili sinu i dali mu dopuštenje koje je dugo čekao.

Baš kako je poznati glumac i najavio, 15-godišnji Levi zaista i ima puno za pokazati.

– On zna ko je i zna kamo ide. Mislim da on to može podnijeti. On ima sjajnu priču za ispričati i podijeliti. Želim da znate da u Leviju McConaugheyju dobivate vrlo cool mladića punog poštovanja i nadam se da ćete dati sve od sebe da ga tretirate na isti način, rekao je McConaughey, a samo nekoliko dana bilo je potrebno da Levi pokori Instagram svojim vještinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Levi McConaughey (@levimcconaughey)

Naime, u nedavno objavljenom videu otkrio je svoje surferske vještine i svijetu se predstavio kao vrstan surfer!

U jednom ga je trenutku val čak i ‘poklopio’, no Levija to nije sputalo da se održi na dasci i nastavi ‘hvatati valove’.

Od subote kada je profil otvorio do danas, 15-godišnjak je prikupio čak 189 hiljada pratilaca! U opisu profila otkrio je da voli surfanje, snijeg, fotografiju, stil i zvuk.

Pročitajte još