Meghan ne želi više sarađivati s Harryjem: Želi spasiti svoju karijeru

Piše: L. K. P.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (41) ne želi više poslovno sarađivati sa suprugom, princem Harryjem (38). Želi se okušati u samostalnim projektima i poslovima, tvrde izvori bliski paru.

– Meghan smatra da će imati više uspjeha ako odvoji više vremena za rad na projektima bez Harryja, iako joj on uvijek daje punu podršku – rekao je izvor blizak Markle za časopis Bella.

Šuška se kako se Meghan odlučila odmaknuti nakon što je Spotify nedavno otkazao ugovor vrijedan 20 miliona dolara. I u tome je navodno dobila Harryjevu podršku.

Na tom putu Markle je nedavno potpisala ugovor s holivudskom agencijom za lov na talente William Morris Endeavour i zastupala je velike zvijezde uključujući Dwaynea Johnsona, Adele i Serenu Williams.

U međuvremenu su se pojavile informacije kako bi Meghan trebala potpisati ugovor s francuskom modnom kućom Dior, a kako bi njen lifestyle blog ‘The Tig’ mogao postati aktivan šest godina nakon što ga je zatvorila.

– Ona već je jedna od osoba o kojoj se najviše priča i prati, tako da je povećanje njene dobiti i povezivanje s ovakvim brendovima vrlo unosan korak –  zaključio je stručnjak za brendove i kulturu Nick Ede.

Pročitajte još