Udaje se Fani Stipković: Najljepša novinarka u regionu reći će “da” u Meksiku

Piše: L. K. P.

Jedna od najljepših novinarki u regionu, Fani Stipković i njen zaručnik, bivši španski nogometaš Fernando Hierro planiraju civilno vjenčanje u Meksiku za mjesec dana i prije rođenja djeteta, prenose hrvatski mediji.

Sportska novinarka ovih je dana objavila video s Korčule na kojem je pokazala poveći trudnički trbuh i otkrila da je trudna 20 sedmica.

-Fani odlično podnosi trudnoću i nema nikakvih posebnih prohtjeva. Nije ni previše dobila na kilaži. Pazi na prehranu i trudi se jesti zdravo, kao i raditi lagane vježbe jer je godinama aktivno trenirala. Njen zaručnik velika joj je potpora i podrška. Već se godinama htjela ostvariti kao majka, što je i rekla u jednom od rijetkih intervjua koje daje. U Fernandu je pronašla sve što je željela od muškarca, brižan je i pažljiv i uz njega se osjeća sigurno, kao što svaka žena priželjkuje, otkrio je prijatelj sportske novinarke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Vijest o trudnoći ranije je potvrdila videom na Instagramu sa svojim partnerom. “Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele”, napisala je.

Podsjetimo, Fani i Fernando u vezi su nešto više od tri godine. Sredinom prošle godine otkrilo se da su zaručeni. Prvu zajedničku fotografiju objavili su na Valentinovo, a prošlo su ljeto zajedno proveli u Hrvatskoj. Hierro iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćerku Claudiju.

Pročitajte još