Sofia Vergara i Joe Manganiello pred razvodom: Sve glasnija šuškanja

Piše: L. K. P.

Sve su glasnija šuškanja o problemima u braku između Sofije Vergare i Joea Manganiella, a prema pisanju američkih medija, par već neko vrijeme ne živi zajedno te je odlučio prodati vilu u Los Angelesu. Uz to, već neko vrijeme nisu viđeni zajedno u javnosti.

Glumica je nedavno proslavila svoj 51. rođendan u Italiji, no na proslavi nije bio njen suprug, što je dodatno potaklo glasine o razvodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofia je rođendan proslavila u društvu porodice i prijatelja, a na Instagramu je pokazala kako se sama provodi u Italiji.

Suprug joj je čestitao rođendan na svom Instagramu, objavivši zajedničku fotografiju iz prošlosti uz koju je samo kratko napisao: “Sretan rođendan, Sofia!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

Fanovi su ispod objave napisali kako Joe više ne lajka niti komentira Sofijine objave, a mnogi su mu zamjerili na hladnoj čestitci, tvrdeći da “nešto ne štima” u njihovom odnosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Podsjetimo, Sofia i Joe upoznali su se 2014. i zaručili šest mjeseci kasnije. Vjenčali su se godinu dana kasnije u Palm Beachu, a na ceremoniji je prisustvovalo 350 gostiju, uključujući i brojna poznata lica.

Pročitajte još