Jelena Đoković na Wimbledonu nosila komad odjeće koji će zauvijek biti u modi: Jednostavna i očaravajuća

Piše: L. K. P.

Možda su na meču Novaka Đokovića u polufinalu Wimbledona, u kojem igra protiv italijanskog tenisera Janika Sinera, sve oči uprte na teren, ali pogled nčesto odluta i u gledalište.

Uvijek ovako prestižne teniske mečeve prati veliki broj slavnih, ali je u posljednje vrijeme među najzapaženijima Jelena Đoković, supruga najboljeg srbijanskog  tenisera.

Tako je i u ovom polufinalu, u kojem je direktorka Fondacije Novak Đoković ponovo odabrala slojevit i vrlo šik vimbldonski stajling.

U ovoj prilici, životna saputnica statistički najtrofejnijeg igrača u historiji tenisa pojavila se u trendi business casual odevnoj kombinaciji.

Njen izbor su jednostavne i uske farmerke, koje je iskombinovala s običnom bijelom majicom i statement komadu kakav je neophodan u ormaru svake žene.

U pitanju je dugački sako, strukirani model klasičnog dizajna koji ima efektan karirani dezen u sivim i svijetloroze tonovima. Jelena se odlučila za varijantu sa širim reverima, veoma upečatljiv zbog svog kontrasta boja, kojim skreće pažnju i vrlo je zgodan za kombinovanje.

Gospođa Đoković uz to je imala visoku punđu i minimum šminke, a na tribine je stigla nasmijana i srdačno se izgrlila sa svekrom i svekrvom Srđanom i Dijanom Đoković.

Pročitajte još