Savršen model donjeg rublja za svaki horoskopski znak: Lavice vole seksi korzete, a Ribe push up i haltere

Piše: L. K. P.

 

Rijetke su žene koje ne vole seksi donji veš, ali razlika je u tome ko šta smatra privlačnom. Za Lavice je to korset, dok žene Blizanci vole moderno, a Jarčevi elegantno.

 

OVAN

 

Žena rođena u ovom znaku seks doživljava više kroz strast, a manje kroz romantiku, voli igre dominacije, prljave razgovore… Zbog toga bira donje rublje koje ima provokativan ton. Crvena je njena omiljena boja, birajući ono što naglašava njene adute i zaista se trudi da izgleda i bude zavodljiva. Njen okidač za uzbuđenje je osjećaj da je željena.

 

BIK

 

Žene rođene u ovom znaku u seksu su usmjerene na užitak, ali žele do njega da dođu senzualno i nježno. Upravo takvo rublje biraju – delikatno, u nijansama nježnih boja, pomalo djevojački. Vole roze boju, boju šampanjca, čipku, mašnice… Njen okidač za uzbuđenje su grickanje ušiju i nježni, naizgled nevini dodiri.

 

BLIZANCI

 

Žene rođene u ovom znaku u seksu su spontane i prilagodljive – ako ih uzbuđuje partner, svaka situacija može biti seksi. Vole moderno donje rublje jednostavnih krojeva, u zelenoj i metalik bojama. Okidač za njihovo uzbuđenje je masaža i senzualni dodiri po bedrima.

 

RAK

 

Žene rakovi možda ne izgledaju toliko seksualno nastrojeno, ali to je zato što prikrivaju svoj živahan libido. Možete očekivati razigrano rublje od njih, puno tanga, cvjetnih uzoraka, jarkih boja… Okidač za njihovo uzbuđenje su poljupci po grudima i opšti dodiri po grudima, ramenima i vratu.

 

LAV

 

Žene rođene u ovom znaku ne moraju mnogo da se trude da bi bile zavodljive – to im dolazi prirodno. Vole razne igre i isprobavanje različitih poza. Što se tiče veša, preferiraju korzete koji naglašavaju njihovu zavodljivost, a kao i Ovnice, vole crvenu boju i razne kombinacije sa crnom čipkom.

 

DJEVICA

 

Djevice obično izgledaju vrlo čedno, ali podsvjesno naginju ka prljavom seksu. Takođe biraju rublje koje šalje tu poruku – radije će izabrati ženske bokserice nego tange, ali će začiniti stvari odabirom čipkastih komada. Od boja im odgovara sve, ali najbolje im pristaje čista bijela. Okidač za njihovo uzbuđenje su dodiri po struku i koljenima.

 

VAGA

 

Žene rođene u ovom znaku posvjećuju puno pažnje odabiru svog donjeg rublja, a među njima se može biti zaista svega. Ipak, najbolje se osjećaju u čipki, koja im daje dozu elegancije i teatralnosti. U seksu vole da muškarac dominira, a ne podnose rutinu u pozama. Okidač uzbuđenja za njih su dodiri po zadnjici i leđima.

 

ŠKORPIJA

 

Žene rođene u ovom znaku mogu da budu rezervisane u seksu, ali sa pravim partnerom nema toga što ne bi uradile. Svjesne su svoje privlačnosti i najbolje se osjećaju u pomalo neobičnom, „vintage“ vešu, koje ih potpuno razlikuje od svih ostalih. Okidač za uzbuđenje kod njih je najava samog seksa i oralni uvod u taj čin.

 

STRIJELAC

 

Žene Strijelci su, kao i u životu, veoma nepredvidive. Avanturistički su raspoložene, ali ono što im je najbitnije je nesebičan ljubavnik. Tada one usmjeravaju svoj trud u zavođenje i održavanje seksualnog života. Rado će odabrati prozirno rublje i kožne dodatke. Okidač uzbuđenja za njih su dodiri oko, a ne na samim genitalijama.

 

JARAC

 

Žene rođene u znaku Jarca su prava enigma, često je teško pretpostaviti da li žele seks ili ne. Bez obzira na rezervisan pristup, njihove strasti se brzo razbuktaju i postaju nezasitne. One se maksimalno trude i svakako su jedne od boljih ljubavnica Zodijaka. Biraju ukusno, obično i skupo donje rublje koje djeluje elegantno. Okidač uzbuđenja su strastveni francuski poljupci, kao i oni uz vrat i uho.

 

VODOLIJA

 

Vodolija se zaista ne trude da budu posebno seksi, a upravo to privlači muškarce – djeluju kao neosvojiva tvrđava. Vole seks, posebno onaj dugotrajan, imaju neke fetiše i prikladnu odjeću za to, ali najčešće će biti u pamučnom bijelom ili crnom rublju. Okidač njihovog uzbuđenja su dodiri po nogama, stopalima i glavi.

 

RIBE

 

Žene rođene u ovom znaku su prave romantične duše, koje žude za nekim svojim očekivanim, gotovo filmskim poljupcima i riječima iz scenarija. Vole da izgledaju seksi, a uz obavezni push up, rado nose haltere i samostojne čarape. Okidač za njihovo uzbuđenje su riječi – ljubavne i strastvene izjave praćene masažom.

Pročitajte još