Kako je izgledala Melina Džinović: Harisova 30 godina mlađa supruga danas je prava bomba, a na ovoj fotografiji je ne biste prepoznali

Piše: L. K. P.

Modna kreatorica Melina Džinović, supruga Harisa Džinovića, svojom ljepotom i atraktivnim izgledom često privlači pažnju.

Iako je Haris od Meline stariji 30 godina, njima ta razlika nikada nije predstavljala problem i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

– Dok Harija nisam upoznala, bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Voljela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa 22 godine, kada sam se udala za njega i rodila djecu. Danas živim slobodan život, bez ikakvih zabrana. Harija uvijek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smiješno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovjek može samo da poželi, rekla je Melina svojevremeno u jednom intervjuu.

Melina je ranije imala problema sa viškom kilograma, a danas važi za jednu od najatraktivnijih žena u regionu.

– Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne djece i ušla u brak kao bumbar s osamdeset kilograma, a nakon porođaja imala je samo šezdeset i četiri. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan – vrlo je teško, rekao je Džinović svojevremeno.

Njihova kćerka nedavno je objavila fotografiju svojih roditelja iz mladosti, tačnije, iz perioda kada je Melina bila u porodilištu, te imamo priliku da vidimo i kako je izgledala u tom periodu.

Pročitajte još