Alka Vuica objavila rijetku fotografiju sa sinom i njegovim ocem: Poslala snažnu poruku

Piše: L. K. P.

Pjevačica Alka Vuica (62) objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinom Arijanom i njegovim ocem, slikarom Vukom Veličkovićem. Uz fotografiju na Instagramu, podijelila je i inspirativnu poruku o važnosti ljubavi između roditelja i djece.

– Ljubav je neuništiva energija i treba uvijek postojati između ljudi koji su stvorili drugo biće… Roditelji trebaju dati svu ljubav ovog svijeta djetetu koje su pozvali na ovaj svijet – napisala je u opisu fotografije koja je nastala 2006. godine, na promociji njene knjige ‘Adamovo rebro’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Alka i Vuk upoznali su se 1988., kada je ona bila na vrhuncu svoje slave. Uskoro su dobili sina Ariana, ali ljubav nije dugo potrajala. Ipak, ostali su u dobrim odnosima.

– Veza između mene i Vuka nije uspjela jer smo bili mladi i stalno razdvojeni. On je živio u Parizu, ja u ratom poharanoj Hrvatskoj. Ipak, Vuk i ja imamo divan odnos. Volim ga i znam da on voli mene jer je otac mog sina – rekla je Alka jednom prilikom.

Nedavno je u jednoj emisiji progovorila o svojim neuspjelim vezama. Ispričala je pritom kako je mnogo puta muškarcima oprostila prevaru te da misli da su je svi njeni dečki iznevjerili.

Pročitajte još