De Nirova tromjesečna kćerka Gia gostovala s mamom u emisiji

Piše: L. K. P.

Glumac Robert De Niro nedavno je dobio sedmo dijete, kćerkicu Giu Virginiju, i to u 80. godini. Gia i Robertova partnerica Tiffany Chen (45) zajedno su gostovale u emisiji CBS Mornings, a malena je oduševila publiku.

Voditeljica Gayle King pitala je Tiffany može li pridržati tromjesečnu Giu, nakon čega joj je rekla da pogleda u kameru, a malena se na to smijala. Nakon toga su nastavile razgovarati o tome kako se novopečena majka snalazi te o njenom slavnom partneru, Robertu De Niru.

– Omiljena stvar kod njega je koliko voli svoju porodicu – otkrila je i dodala da joj je nevjerovatna podrška.

Osim malene prinove, De Niro već ima šestero djece; Drenu  (51) Raphaela (46), blizance Juliana i Aarona (27) te Elliota (25) i Helen (11). Drenu i Raphaela dobio je s prvom suprugom, glumicom Diahnne Abbott (78), blizance s glumicom Toukie Smith (70), a Elliota i Hellen s drugom suprugom Grace Hightower (68).

Podsjetimo, nedugo nakon rođenja glumčeve najmlađe kćerkice, porodicu De Niro pogodila je teška tragedija. Naime, sin njegove najstarije kćerke, Leandro je preminuo u 20. godini. Kako Drena tvrdi, Leandro je preminuo zbog tableta u kojima se nalazio fentanil, opasna droga slična morfiju, prenosio je Page Six.

Pročitajte još