Zašto je kraljica Rania toliko ponosna na svoju snahu

Piše: L. K. P.

Jordanska kraljevska porodica trenutno se nalazi u Americi, a kraljici Raniji i kralju Abdullahu tamo se pridružio njihov najstariji sin, budući kralj Hussein i njegova supruga, princeza Rajwa

U Ameriku je jordanska kraljevska porodica otišla djelomično poslovno, ali i privatno. Kako je najavio Kraljevski hašemitski sud, kralj Abdullah tamo će učestvovati na ekonomskom forumu Sun Valleyja, dok će kraljica Rania iskoristiti priliku za privatnu posjetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Na tom putovanju kralju i kraljici se pridružio i njihov najstariji sin, jordanski prijestolonasljednik Hussein, a s njim je u Ameriku otputovala i njegova novopečena supruga, princeza Rajwa.

A da zaista uživaju u posjeti Americi pokazala je sama kraljica Rania koja je objavila fotografiju na kojoj sjedi na stražnjoj klupi auta za golf, kojim upravlja njen sin, a pored njega sjedi i Rajwa. Sve troje nasmijani uživaju u vožnji gledajući uokolo prirodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Kraljica Rania objavila je još neke fotografije iz Sun Valleyja, a na jednoj je uhvaćena lijepa Rajwa, koja se u tom trenutku nije nadala fotografiranju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Inače, taj ekonomski forum u američkoj saveznoj državi Idaho poznat je i kao ‘ljetni kamp za milijardere’. Ovaj posjet jordanski je kralj iskoristio i za sastanke s mnogim svjetskim, ali i američkim firmama, a na većini tih sastanaka prisustvovao je i njegov sin, kojeg polako ‘uvodi’ u sve.

Pročitajte još