Čime se bavi Grk koji je ukrao srce najpoznatijoj “loto djevojci”

Piše: L. K. P.

Voditeljka i nekadašnja “loto djevojka” Suzana Mančić više puta je pričala o svojoj skladnoj ljubavi sa Simeonom Ocomokosom, Grkom kojeg od milja zove — Simica.

Par vezuje ogromna ljubav, pa im kilometri koji ih razdvajaju nisu smetali da učvrste svoj odnos, koji je 2018. godine i zvanično krunisan brakom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Suzana i njen Simica rekli su “da” u Grčkoj, a ona je svojevremeno pričala o tome što i dalje živi na relaciji Beograd-Atina.

– Teško je korijene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, vjerovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali bit ću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živjeti od mene i nadalje – istakla je Suzana gostujući u jednoj emisiji.

Mediji o Simeonu Ocomokosu obično pišu kao o vrlo imućnom čovjeku, čime se Suzana nikada nije pretjerano hvalila. Kako se još ranije pisalo, on je ugledni grčki bankar i godinama je vrlo uspješan u ovoj djelatnosti.

Pročitajte još