Kako je izgledala proslava prve godišnjice braka Jennifer Lopez i Bena Aflecka: Ona nasmijana, on vidno nervozan

Piše: L. K. P.

Jennifer Lopez i Ben Afleck proslavili su prvu godišnjicu na divan način, s porodicom. Par je upriličio ručak na Beverly Hills u subotu, a tu su bili i Benov 11-godišnji sin Samuel, kao i 15-godišnji blizanci J Lo dobila s Markom , Eme i Maximilian.

Latino diva je za porodični ručak nosila maksi-haljinu u nijansama crvene i bijele boje, a uparila je s vrtoglavim cipelama na štiklu i Chanel tirbicom, dok je za frizuru odabrala punđu. Afleck se odlučio za ležernu eleganciju, a Eme, koja je prije nekoliko dana uslikana s mamom sama na ručku, kao i uvijek birala je sportsku varijantu: crni duks i teksas šorc.

Aflekove kćerke Violet i Serafina nisu bile na ručku.

Par se, inače, vjenčao u Las Vegasu u julu 2022. godine.

— Prije 20 godina trebalo je da se vjenčamo i sve se raspalo — rekao je Afleck, svojevremeno.

— Ma, idemo u Vegas i vjenčavamo se večeras — Ben je rekao Jennifer i zaista su to i uradili.

J Lo i Afleck otišli su i sami na romantičnu  večeru, a za tu priliku je latino diva birala prelijepu bijelu mini-haljinu.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste to što je Jennifer sve vrijeme bila nasmijana i rado pozirala paparacima, dok je Ben bio vidno bez osmijeha i nervozan. On je držao suprugu za ruku, ali išao je ispred nje i nije djelovao pretjerano raspoloženo, mada je u samom restoranu atmosfera bila prilično romantična, uz tortu sa svjećicom u obliku broja jedan.

Ben čitav minut nije mogao da otvori vrata svog automobila, pa ga je vjerovatno i to dodatno iznerviralo… Mada, većinu ljudi bi iznerviralo prisustvo paparaca na proslavi ili makar i samo običnoj večeri s voljenom osobom.

Pročitajte još