Kako danas izgleda usvojeni sin Toma Cruisea i Nicole Kidman

Piše: L. K. P.

Kad god se Tom Cruise pojavi u New Yorku, javnost se pita hoće li kontaktirati svoju jedinu biološku kćerku, danas 17-godišnju Suri s kojom ni jednom nije viđen od kada se 2012. rastao od njene mame Katie Holmes.

Slavni glumac u New York je stigao iz Australije radi promocije svog novog filma ‘‘Nemoguća misija: Odmazda- prvi dio‘‘, a prije svečane projekcije viđen je sa sinom Connorom kako ulazi u AMC Teatar. Toma Cruisea rijetko se viđa s djecom, ali po svemu sudeći, bar s ovim starijima ima korektan odnos.

Glumac i njegov 28-godišnji usvojeni sin, kog je usvojio dok je bio u braku s Nicole Kidman, pojavili su se u Velikoj Jabuci na promociji Tomovog novog filma iz franšize “Nemoguća misija”:

Obojica su bili jednostavno i ležerno obučeni, a društvo im je pravila Tomova sestra Li Mapoter.

Zapravo, Tom i Connor se mnogo češće pojavljuju zajedno nego Tom i njegova usvojena kćerka Izabela.

Podsetimo, Tom i Nicole su djecu usvojili 1992. i 1995. godine, nakon što je Kidman izgubila bebu spontanim pobačajem.

Nakon što su se razveli, deca su ostala s ocem u Los Angelesu, dok se Nicole odselila u Australiju.

Mada se nagađa da Nicole nema nikakav kontakt s djecom iz prvog braka, ona je 2018. izjavila da te stvari čuva za sebe, kao i da bi 150% dala svoj život za svoju djecu jer je to njena svrha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Connor Cruise (@theconnorcruise)

Mada je Connor privukao dosta pažnje jer ga javnost dugo nije videla, Tom je takođe bio na meti svih pogleda zbog svog “novog lica”, odnosno intervencija kojima se podvrgava, pa ga mnogi nazivaju “isuviše izbotoksiranim”.

Pročitajte još