Jedan od najdugovječnijih parova u Hollywoodu proslavio 35. godišnjicu braka

Piše: L. K. P.

GlumačkI par Michael J. Fox i Tracy Pollan proslavili su 35. godišnjicu braka.

– 35 godina smijeha, življenja, slušanja i ljubavi prema tebi, Tracy Pollan. Hvala ti na svemu. Zauvijek tvoj, Mike, napisao je glumac uz njihovu staru fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael J Fox (@realmikejfox)

Tracy je Michaelu javno poručila: “35 godina! Sretna ti godišnjica, ljubavi. Za mnoge lude avanture pred nama. Ne mogu te voljeti više od onog što te volim.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tracy Pollan (@tracy.pollan)

Njihova ljubavna priča započela je još 1985. za vrijeme snimanja serije Obiteljske veze, no ljubavnu vezu započeli su dvije godine kasnije jer su oboje bili u braku kad su se upoznali. Fox se u Tracy zaljubio nakon što ga je – izvrijeđala.

– Nikada niko tako prije sa mnom nije razgovarao. Rekla mi je da sam prokleti šupak, jer sam primijetio i komentirao da ima zadah po bijelom luku. Ta joj primjedba nikako nije sjela pa sam dobio porciju vrijeđanja i tada sam se počeo u nju zaljubljivati, otkrio je jednom prilikom.

– Kada smo započeli vezu, bili smo jako siromašni. Ponekad bismo ukrali džem i maslac od kikirikija u nekom od dućana i to bi nam bila jedina hrana. Bilo je teško, a onda sam u relativno kratkom vremenu postao slavan i velika filmska zvijezda.

Bilo je to zaista ludo putovanje i ovih naših zajedničkih 35 godina su najbolje u mom životu. Jedan drugome dajemo prostora i za pogreške, a to je jako bitno u odnosu”, prisjetio se Fox.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael J Fox (@realmikejfox)

Prvi put u javnosti pojavili su se u septwmbru 1987. na dodjeli nagrade Emmy koju je on dobio za ulogu u seriji Obiteljske veze i ubrzo ju je zaprosio. “Nikada nisam dvojio da će pristati, jedino me brinulo kada ćemo i gdje organizirati vjenčanje, a da ostane u tajnosti. I nismo uspjeli. Bilo je to potpuno ludilo”, prisjetio se glumac.

Vjenčali su se 26. jula 1988., a u braku su dobili četvero djece, 33-godišnjeg Sama, 28-godišnje blizanke Schuyler i Aquinnah i 21-godišnju Esmé. Godine 1991. Michaelu je dijagnosticirana Parkinsova bolest, neizlječivo degenerativno stanje središnjeg živčanog sustava koje s vremenom utječe na motoričke funkcije. Tada je imao samo 29 godina, a s tom se bolesti bori i danas.

Pročitajte još