Robbie Williams otkrio da pati od psihičkog poremećaja: Borba je stvarna, tuga šokantna

Piše: L. K. P.

Robbie Williams na Instagramu je napisao da pati od dismorfofobije, poremećaja percepcije vlastitog tijela. Opisuje se kao nekontrolirani strah od ružnoće i lični dojam osobe da je neki dio njenog tijela ružan ili deformiran.

-Mogao bih napisati knjigu o čistom samoprijeziru kada je u pitanju moja slika tijela. Patim od dismorfofobije, možete zamisliti što moja psiha vidi. Možda i ne možete. U svakom slučaju, to je jebena katastrofa. Trenutno sam mršav, ali takav kakav sam mislim si: ‘Super, Rob, uspio si postati mršav i sada si star.’ Borba je stvarna, tuga šokantna. Imam ih cijeli život. I neće popustiti, napisao je pjevač na Instagramu pokušavajući fanovima objasniti s kakvim se poremećajem bori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)

-Prihvaćanje samog sebe ponekad se čini teškim i nemogućim. U svakom slučaju, ne želim komplimente. I ako se neko drugi prepozna u riječima koje sam napisao, možda će to pomoći obojici, dodao je.

Williamsu su se u komentarima javili mnogi obožavatelji i poručili mu da im je žao što se ovako osjeća pokušavajući pjevaču dati pokoji savjet.

Pročitajte još