Sjećate li se zgodne Elisabette Canalis: Osvojila je Georgea Clooneyja, evo koga sada ljubi

Piše: L. K. P.

Ljubav Elisabette Canalis, 44-godišnje italijanske glumice i TV voditeljice i holivudskog superstara Georgea Clooneyja, koji je 6. maja proslavio 62. rođendan, dvije je godine intrigirala svjetsku javnost, a na kraju je opjevana i u knjizi “Questo amore” (“Ova ljubav”) italijanskog novinara i publicista Brune Vespe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elisabetta Canalis (@littlecrumb_)

U njoj je, uz ostalo, objavljena legendarna izjava savršeno građene italijanske ljepotice koja je rekla da je George Clooney na nju utjecao bolje nego bilo kakvi estetski zahvati, jer se uz njega osjećala – mlađe.

Clooneyja je nahvalila i kao “prototipa džentlmena i osobu koja je najviše cijenila njenu žensku stranu”, te jedinstvenog partnera koji će u njenom životu zauvijek imati posebno mjesto. S tada najpoželjnijim holivudskim neženjom, kako je rekla, nikad nije razmatrala mogućnost braka i zasnivanje obitelji, a presudile su im poslovne obaveze koje su ih vodile na razne strane svijeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elisabetta Canalis (@littlecrumb_)

S druge strane, čini se, da je veza s Elisabettom Canalis uvelike kumovala i produbila Clooneyjevu ljubav prema Italiji, gdje je i danas njegov treći dom u vili L‘Oleandra smještenoj na obali alpskog jezera Como.

– Ne poznajete Elisabettu Canalis, pa niti ne možete znati što mi je činila. Ta žena me najviše nasmijavala u životu, u svom je stilu kraj njihove veze prokomentirao slavni glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elisabetta Canalis (@littlecrumb_)

No, život ide dalje, pa se tako u proteklih 12 godina otkako su Elisabetta Canalis i George Clooney kao par prestali očaravati svjetsku javnost i medija svojom pojavom na crvenim tepisima diljem planete, svašta izdogađalo. Elisabetta Canalis tako se 2014. udala za američkog ortopeda Briana Perryja s kojim je dobila 8-godišnju kćerku Skyler Evu, a nakon njihovog razvoda ljubavnu sreću pronašla je s 15 godina mlađim kickboxerom Georgianom Cimpeanuom, koji će 31. avgusta proslaviti 30. rođendan.

Rumuski borac s porodicom je kao 6-godišnjak iz domovine stigao u Rim i danas se takmiči pod italijanskom zastavom. A sa svojom se dragom kao dijete zabavlja na Sardiniji, gdje uživaju u morskim radostima. Georgian je Elisabetti poslužio kao odskočna daska u plićaku, pa ju je sa svojih plećatih ramena katapultirao u more, a u igri im se pridružila i Elisabettina kćerku Skyler Eva. Sudeći prema fotografijama Elisabetta Canalis nikad se nije bolje zabavljala.

 

Pročitajte još