Osvježite svoj stil s novom Galaxy A serijom: Upoznajte Galaxy A54 i Galaxy A34

Piše: L. K. P.

Kada je u pitanju odabir pametnog telefona, stil, boja i izdržljivost su jednako važni kao i napredne tehnološke karakteristike. Samsung je uspio udovoljiti svim tim zahtjevima s najnovijom Galaxy A serijom pametnih telefona, a riječ je o dva izvanredna modela – Galaxy A54 i Galaxy A34, koji će vas osvježiti svojim modernim dizajnom, širokim izborom boja i impresivnom dužinom trajanja baterije.

Ostanite povezani tokom cijelog dana

Galaxy A54 5G telefon je savršen ako želite da idete u korak s modnim trendovima i da imate lijep telefon. Dolazi u prekrasnoj svijetlozelenoj boji, koja na prvi pogled privlači i izdvaja se u masi drugih telefona. Međutim, ukoliko ste više pobornik klasike, onda su za vas standardni crni ili bijeli telefoni, koji odišu elegancijom i sofisticiranošću. Zahvaljujući svojim vitkim dimenzijama i zaobljenim rubovima, ovaj telefon će sigurno privući pažnju gdje god da se pojavi. Uz to, njegova zadnja kamera ima moderan izgled koji se savršeno uklapa u ukupni dizajn.

Međutim, estetika nije jedina prednost Galaxy A54 telefona. Ovaj telefon ima nevjerovatno izdržljivu bateriju koja će vam omogućiti da ostanete povezani tokom cijelog dana. S kapacitetom od 4500 mAh, možete uživati u svojim omiljenim sadržajima bez brige o pražnjenju baterije. A kada baterija zatreba punjenje, možete je brzo napuniti zahvaljujući tehnologiji brzog punjenja.

Za one koji preferiraju kompaktniji telefon, tu je Galaxy A34 5G. Dizajniran da se ističe, ovaj telefon dolazi u srebrenoj, crnoj i svijetlozelenoj boji, koje izgledaju moderno i profinjeno. Svojim tankim profilom i ergonomskim oblikom, Galaxy A34 je udoban za držanje i lagan za nošenje u džepu ili torbi. Bez obzira na to jeste li na izletu ili na poslu, ovaj pametni telefon će vaš stil podići na novi nivo.

Kao i Galaxy A54, Galaxy A34 ima impresivnu bateriju koja će vam pružiti dugotrajno korištenje. Kapacitet od 4500 mAh znači da nećete morati brinuti o traženju utičnica za punjenje tokom dana. Galaxy A34 također podržava tehnologiju brzog punjenja, što vam omogućava da brzo napunite svoj telefon i nastavite s obavljanjem svojih zadatka.

Uz odlične karakteristike baterije i spektakularan izbor boja, Galaxy A54 i Galaxy A34 donose mnoge druge napredne karakteristike koje će poboljšati vaše korisničko iskustvo. Oba modela imaju snažne kamere za snimanje jasnih i oštrih fotografija, velike ekrane za uživanje u multimedijskom sadržaju te dovoljno prostora za pohranu svih vaših slika, videozapisa i aplikacija.

Impresivno jasne fotografije i videosnimci

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G daju savršene slike visokog kvaliteta čak i u uslovima jakog osvjetljenja zahvaljujući vodećim Samsung Galaxy Nightography i VI funkcijama. Bilo da želite da napravite savršen selfi ili se povežete preko superkvalitetnih videopoziva, Galaxy A54 nudi nevjerovatne detalje zahvaljujući 32MP prednjoj kameri.

Ovi pametni telefoni prave videosnimke impresivne jasnoće, bez zamagljenja, uz unaprijeđenu optičku stabilizaciju slike (OIS) i video digitalnu stabilizaciju slike (VDIS). Čak i ako vam ruke nisu stabilne ili snimate u pokretu, možete biti sigurni da ćete napraviti nevjerovatan sadržaj. Za avanture kada padne noć i u uslovima slabog osvjetljenja, noćni režim rada pomaže korisnicima da snime više detalja povećanjem veličine piksela kamere.

Oba uređaja se odlikuju imerzivnim Super AMOLED ekranima od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G. Oba ekrana su unaprijeđena za savršenu vidljivost napolju, čak i na jakoj sunčevoj svjetlosti. Uz unaprijeđen Vision Booster i stopu osvježavanja od 120 Hz, ovi ekrani su vjerni pratioci korisnika pri promjeni uslova osvjetljenja.

Uz Galaxy A seriju, Samsung je uspio spojiti stil, boju i dugotrajnost baterije u jednom pametnom telefonu. Bez obzira na to jeste li ljubitelj klasične crne boje ili volite nešto atraktivnije nijanse, Galaxy A54 i Galaxy A34 su savršeni izbor za osvježenje vašeg stila. Kombinacija vrhunske tehnologije i elegantnog dizajna garantuje da ćete biti u centru pažnje gdje god da krenete.

Za idelano ljeto korisnici ovih telefona dobijaju i promociju 2-mjesečnog besplatnog probnog perioda usluge YouTube Premium, a o ovoj promociji više informacija možete pronaći na linku.

Također, ukoliko sinhronizujete svoju galeriju uz OneDrive moći ćete uživati u 6 mjeseci Microsoft 365 Basic OneDrive memorije u oblaku od 100 GB uz Galaxy A seriju.

Pročitajte još