Bivši suprug Reese Witherspoon odmara s drugom: Ipak razvod zbog treće osobe

Piše: L. K. P.

Reese Witherspoon nakon razvoda ne žali zbog svoje odluke. Još nikada nije tačno otkriveno šta je presudilo dvanaestogodišnjem braku, no vijest iz Kostarike navodi na pomisao da se radi o trećoj osobi.

Nedavno se otkrilo da 52-godišnji Jim Toth ondje ljetuje s novom ženom u svom životu, samo četiri mjeseca nakon rastave od supruge, javlja Daily Mail.

– Jim je odsjeo u apartmanu u Sendero Nosari s novom djevojkom. Izgledaju jako sretno, odmaraju se i upijaju ‘pura vida‘ vibru. Definitivno je romantično, izjavio je izvor za People.

Glumica je odlučila neko vrijeme pauzirati s izlascima i još više se posvetiti sinu. U sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ, zahtjev za razvod podnijela je u Nashvilleu u Tennesseeju, gdje radi na produkciji muzičke takmičarske emisije Apple TV-a “My Kind of Country”, premda je s uskoro bivšim suprugom i njihovim sinom živjela u Brentwoodu, Kalifornija.

 

Kao razlog razlaza navela je nepomirljive razlike, a u dokumentima je priložila njihov predbračni ugovor, navodeći da je ugovor valjan i da pruža “odgovarajuće i dostatne odredbe” za podjelu njihove imovine i eventualnih dugova. Sudu je dostavila potvrdu da su bivši i ona pohađali edukaciju o tome kako se ponašati tokom razvoda, koji je obavezan za parove s djecom u okrugu Davidson čiji je sud nadležan za njihov brakorazvodni postupak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Takvu obavezu nije morala ispoštovati prilikom razvoda od prvog supruga, glumca Ryana Phillippea. Poznato je kako se zaljubio u Reese nakon što ju je upoznao na proslavi njenog 21. rođendana i oženio je dvije godine kasnije, 1999. godine. Dobili su danas odraslu djecu, kćerku Avu (23) i sina Deacona (19). Poslije sedam godina braka, Ryan i Reese objavili su 2006. da se razvode, a postupak je finaliziran dvije godine kasnije.

Pročitajte još