Koliko godina ima Đina Džinović: Za minutu potroši dvije prosječne plaće, a evo kako je izgledala prije estetskih zahvata

Piše: L. K. P.

Đina Džinović, kćerka Harisa i Meline Džinović jedna je od najpopularnijih influenserica, a mnoge šokira kada čuju koliko ima godina s obzirom da je već odradila i određene korekcije.

Lijepu Đinu na Instagramu prati preko 128 hiljada ljudi. Na TikToku je prava zvijezda, a njeni videi imaju milionske preglede, te ne čudi što pratioce zanima svaki njen korak.

Svakodnevni život redovno dijeli na mrežama, te tako možemo vidjeti fotografije i snimke sa luksuznih destinacija, iz prefinjenih restorana, kao i kadrove iz velelepne vile u kojoj živi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Takođe, Đini nije strano ni da se pohvali svojim modnim “ulovima” od kojih neki koštaju i više hiljada eura. Tako je zimus u minuti potrošila prosječne dvije plate na jaknu jednim klikom.

Mnogima privlači pažnju i to što je lijepa brineta sve provokativnija, zbog čega su mnogi šokirani kada čuju njene prave godine. Đina je u svijet društvenih mreža uplovila još kao tinejdžerica, a zapravo danas ima jedva 19 godina, što bi rijetko ko ko je ne prati zaključio, jer zbog sprecifične šminke i modnih odabira nerijetko djeluje starije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Ali to nisu jedini razlozi. Mnogi spekulišu da je Đina odradila i neke estetske korekcije koje su takođe doprinjele da izgleda starije nego što jeste.

Istina je da je do prije dvije godine mlada influenserica izgledala potpuno drugačije. Ona je imala tada veliki problem sa kilažom, kao i licem, zbog bubuljica koje su je mučile tokom tinejdžerskih dana.

– Bila sam kao loptica, Đina od prije dve godine i ova sada su potpuno dvije različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vježbam, iako to vrlo rijetko činim, ali to su neke stvari koje dijelim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da djevojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar – kazala je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Naime, mnogi su komentarisali, kada pogledaju njene stare fotografije, da je dosta toga danas drugačije. Usne su joj bile tanje, nos drugačiji, a i grudi djeluju punije.

Đina je svakako bila podjednako lijepa i ranije, a mnoštvo pratilaca poručuje joj da joj intervencije nisu bile potrebne.

Činjenica je da mlada influenserica danas izgleda poput žive Barbike, a da li je do estetske hirurgije, ili do vještog editovanja fotografija.

Pročitajte još