Od najlošije odjevene do ikone stila: Ko je zaslužan za modni preokret Margot Robbie

Piše: L. K. P.

Ugledni časopis Maxim u oktobru je proglasio Margot Robbie najuspješnijom i najljepšom ženom u industriji zabave, sporta i pop kulture. To je bilo 2022. godine, a od tada je lijepa australska glumica ostvarila još nekoliko profesionalnih postignuća i promijenila stilista. Upravo potonje izazvalo je brojne pozitivne reakcije javnosti jer je promjenom stilista stigla i modna transformacija koju su obožavatelji dočekali s odobravanjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Njeni su fanovi bili uvjereni da je za visoko mjesto na listama najgore odjevenih ‘zaslužna’ saradnja sa Chanelom i stilisticom Kate Young, a neki su tvrdili i da slavna stilistica potajno mrzi lijepu Robbie. Iz dana u dan glumica se pojavljivala u outfitima koji joj ne laskaju, a posebno kritiziran bio je onaj koji je nosila na dodjeli SAG Awards.

Iako Young surađuje s brojnim holivudskim imenima poput Julianne Moore, Ume Thurman i Selene Gomez, njezina suradnja s Robbie naišla je na brojne kritike. Kritizirali su pretjerano korištenje modnih dodataka, kontrastne boje i forsiranje frizure s valovima – baš ništa im nije bilo po volji!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

-Stilist Margot Robbie zna da bi ona razbila internet i da bi svi bili ljubomorni na nju kao najljepšu ženu na svijetu, pa joj dopušta da nosi ružne kombinacije kako bi nas zaštitila, našalio se jedan obožavatelj.

Australka je započela saradnju s novim stilistom Andrewom Mukamalom, što je posve promijenilo način na koji je publika doživljava. Više nema starmalih outfita u kojima do izražaja ne dolazi njezina prirodna ljepota, već grade elegantan imidž kojim često odaju počast modnim velikanima i manekenkama.

Na posljednjoj MET Gali, održanoj u čast Karla Lagerfelda, zablistala je u jednoj od njegovih kreacija koju je nekoć nosila i Cindy Crawford, a ona je glumicu pohvalila na društvenim mrežama. Stajling se svidio i njezinim obožavateljima, a novog stilista zatrpali su pohvalama.

Korisnici društvenih mreža smatraju da je glumica odjećom dosad htjela reći da je ozbiljna i da želi da je se smatra ozbiljnom glumicom, no tvrde i da je plavokosa ljepotica stvorena za ulogu Barbie. Film nastao pod vodstvom Grete Gerwig progovorit će i o vrlo važnoj temi samopouzdanja, a samopouzdanje je ovih dana vidljivo i na lijepoj Robbie te je uistinu sjajno utjelovila barbiecore na dosadašnjim premijerama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

– Pronalazimo reference na Barbie iz prošlih desetljeća i činimo to za njezine velike obožavatelje, ljude koji zapravo skupljaju te lutkice. Nadamo se da ćemo ih oduševiti. Uparujemo reference na Barbie sa sjajnim dizajnerima, komentirala je glavna glumica na premijeri filma u Los Angelesu.

Margot  tako u posljednje vrijeme nosi Versace, Manolo Blahnik i Moschino kako bi ponovno stvorila nevjerojatan retro izgled s jasnim naklonom originalnim barbikama.

Pročitajte još