Zvijezde ‘Beverly Hillsa, 90210‘ ponovo zajedno: Evo šta su slavili

Piše: L. K. P.

 

Jedan od najpopularnijih tinejdžerskih serija “Beverly Hills, 90210”, čije je prikazivanje započelo u oktobru 1990., a završilo nakon 293 epizoda u maju 2000., bez svake sumnje je ispisao povijest televizije i kao pop kulturni fenomen obilježio posljednje desetljeće 20. stoljeća. Njegovi glavni glumci Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Luke Perry, Brian Austin Green i Tori Spelling promovirani su u globalne zvijezde, ali su ih životni i profesionalni putevi nakon posljednje klape odveli svakog u svom smjeru.

No, neki od njih ostali su međusobno jako povezani, što je pokazala i fotografija s proslave 50. rođendana glumca Briana Austina Greena, koji ga je proslavio vrtnom zabavom na kućnom bazenu u Los Angelesu. Među čestitarima su bili njegova kolegica Shannen Doherty i kolega Ian Ziering, koji su tom prilikom upoznali i Brianovog sinčića Zanea Walkera Greena, koji je dva tjedna prije tatinog pedesetog, proslavio svoj prvi rođendan. Iz serije publici su ostali upamćeni po glavnim ulogama: Shannen je igrala Brendu Walsh, Brian je bio David Silver, a Ian je bio Steve Sanders.

Brian Austin Green je otac petero djece, a najmlađeg sina dobio je u vezi s 38-godišnjom plesačicom Sharnom Burgess. Iz braka s glumicom Meghan Fox ima sinove Journeyja Rivera (6), Bodhija Ransoma (9) i Noah Shannona (10), koje zajednički odgaja s bivšom suprugom nakon njihovog razvoda 2021., a najstarijeg sina 21-godišnjeg Kassiusa dobio je u vezi s glumicom Vanessom Marcil koju je upoznao na snimanju serijala “Beverly Hills, 90210”.

Shannen Doherty, pak, već se godinama bori sa zloćudnom bolesti, a javnost je proljetos zaprepastila otkrićem da joj je glumačko udruženje uskratilo zdravstveno osiguranje, jer lani nije ostvarila dovoljno prihoda od svog profesionalnog rada. A kako nesreća nikad ne dolazi sama objavila je da se nakon dvanaest godina braka razvodi od fotografa Kurta Iswarienka.

Ian Ziering, pak, tretnutno je single, nakon razvoda od supruge Erin, s kojom ima dvije kćerke Miju Loren (12) i Pennu Mae (10). Iako je uvjerljivo najstariji od njih troje – 30. marta proslavio je 59. rođendan – njegovi fanovi zaključili su da izgleda sjajno, te da se tragovi starenja na njemu ne primjećuju.

Pročitajte još