Messi u potrazi za novim domom u Americi: Antonella vodi glavnu riječ

Piše: L. K. P.

Lionel Messi i njegova ljepša polovina Antonella, preselili su se u Miami sa svojom trojicom sinova, a na red je došlo rješavanje njihovog stambenog pitanja.

Pronalazak prave kuće za porodični život nije uvijek jednostavan zadatak, čak i kad novac ne predstavlja problem. To su ovih dana iskusili Lionel i Antonella Messi, koji s trojicom sinova obilaze preporučene lokacije u Fort Lauderdaleu, obalnom gradu smještenom u američkoj saveznoj državi Floridi, četerdesetak kilometara sjeverno od Miamija uz Atlantski ocean.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

 

Prema poznavaocima tamošnjih prilika, riječ je o idealnom mjestu za porodični život s djecom, jer Fort Lauderdale za razliku od mnogih drugih obalnih gradova u susjedstvu kao što je primjerice Miami, nije omiljeno odredište partijanera i ljubitelja zabava na plaži, nego privlači klijentelu dubljeg džepa i zrelije životne dobi kojoj su mir i odmor na vrhu liste prioriteta. A odmor i mir su sigurno potrebni i jednom od najboljih fudbalera svijeta za oporavak od napornih treninga i utakmica, te života u stalnom fokusu medija i fanova.

 

 

 

 

Pročitajte još