Danijela Martinović otkrila kako je osvojio Josip: Odmah sam znala da je poseban

Piše: L. K. P.

Pjevačica Danijela Martinović otkrila je čime je njen novi dečko, inspektor Josip Pavić, privukao njenu pažnju. Kaže da prvo čega se sjeti kada pomisli na trenutak njihova upoznavanja je boja njegova glasa.

– Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora, umjesto ‘doviđenja’, rekao mi je: ‘Neka vas prati osmijeh.’ Odmah sam znala da je riječ o posebnoj osobi. Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvijek pronađe način i svemu pristupa temeljito, ispričala je Danijela za Story.hr.

Josip je, inače, iskusan bajker, a Danijela je s njim otkrila čari vožnje quadom.

– Sada uživam u avanturističkoj vožnji quadom izazovnim šumskim stazama, rekla je.

Josipa, kaže, zanima mnogo toga.

– Igrao je paintball, imao je rock bend za koji je skladao većinu pjesama, a kuhanje ga opušta pa me često iznenadi svojim malim kulinarskim čarolijama. Ponekad putuje sa mnom na koncerte, kada mu obaveze to dopuštaju, kaže pjevačica.

Danijela je nedavno objavila knjigu „Tuširanje duše“, a Josip nije bio upoznat sa sadržajem cijele knjige.

– Bio je upoznat samo s pojedinim dijelovima, a tek kada je knjiga tiskana, pročitao ju je u cjelini. Tada mi je rekao: ‘Vjerujem da će mnogo ljudi čitajući pronaći smisao u izazovnim trenucima svog života i shvatiti poruke i lijepih i manje lijepih razdoblja'”, ispričala je Danijela.

Podsjetimo, Danijela je upoznala Plavića kada je njena advokatica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

Pročitajte još