Neprepoznatljiva Ilma Karahmet: Dotjerala liniju do savršenstva

Piše: L. K. P.

Ilma Karahmet, bosanskohercegovačka mlada pjevačica plijeni pažnju svojim glasovnim sposobnostima, međutim, u posljednje vrijeme ova muzičarka provodi sve više vremena u teretani, a rezultati su itekako vidljivi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Malic (@_dejanmalic_)

Ilma je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sa svojim menadžerom Dejanom Malićem uz opis “Prijatelji za cijeli život”.

Ilma je pozirala u hlačama leopard uzorka, bijelom topu i tenisicama, a na prvi pogled je jasno da je ova poznata pjevačica dovela figuru do savršenstva.

Prvi put se Ilma na sceni pojavila prije desetak godina kada se predstavila na takmičenju X Factor Adria, gdje je odmah primjećena od strane publike i žirija kao djevojčica s izuzetnim glasovnim sposobnostima.

U julu 2018. godine, sa 18 godina Ilma se udala za svog partnera Sedina Lakaču, a iste godine pojavljuje se u showu “RTL Zvijezde” gdje je i pobijedila.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ILMA KARAHMET (@ilmakarahmet)

 

U spomenutom showu osvojila je 100.000 kuna odnosno oko 26.000 KM, a svojim glasom oduševila je i poznati dizajnerski dvojac brenda “DSquared2” s kojima gaji veliko prijateljstvo, te im je više puta zapjevala na privatnim zabavama.

Ova sjajna pjevačica uskoro će izbaciti i svoj prvi album, a muzički kritičari već joj predviđaju veliku karijeru.

Pročitajte još