Lijepe vijesti kod Lane Jurčević: Sa suzama u očima otkrila da čeka prvu bebu

Piše: L. K. P.

Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević i njen partner Filip Kratofil očekuju prvo dijete. Pjevačica je na Instagramu podijelila video na kojem emotivno briše suze i drži test za trudnoću, a kasnije se prikazuju kadrovi na kojima se par grli.

Lana nije podijelila puno informacija, tek datum 16. mart ove godine, pa se čini kako je trudna oko četiri mjeseca, što je do sada krila od javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Ne iznenađuje što je krila sretne vijesti, jer je pjevačica i inače tajnovita kada je privatni život u pitanju. S Filipom o kojem javnost također ne zna mnogo, je u vezi posljednjih pet godina, a o svojoj vezi gotovo nikada ne govori u javnosti. Jedan od razloga za to jest taj što on nije osoba koja se voli eksponirati i slikati. Jednom je izjavila kako joj to nimalo ne smeta jer ni sama ne bi bila sretna s osobom koja stalno želi biti u centru pažnje.

Osim što su u romantičnoj vezi, Filip je Lani i najbolji prijatelj te joj on pomaže u poslovanju njenog kozmetičkog brenda La Piel. Inače, Filipov brat blizanac Antonio u vezi je s pjevačicom Jelenom Žnidarić, a njihovi roditelji vlasnici su popularnog restorana na Sljemenu.

Porodica i njene kolege te prijatelji su krenuli s čestitkama na Instagramu – Izabel Kovačić, Sonja Kovačić, Paula Sikirić, Neda Parmać Klačar, samo su neke koje su se pridružile lijepim željama.

Pročitajte još