Vječna ljepotica Ana Sasso vratila se u prošlost: Pogledajte kako je izgledala s 19 godina

Piše: L. K. P.

Ana Sasso, po mnogima najljepša žena bivše Jugoslavije, oduvijek je osvajala svojom ljepotom i karizmom. Prije 40 godina kao Miss Jugoslavije bila je u top 15 najljepših na izboru za Miss svijeta, no kako je nedavno izjavila, ‘otimala se nagovaranjima da uopšte ide na taj izbor’.

Titulu Miss ponijela 1982. godine, a danas se rado prisjeća nekadašnjih vremena. Fanove je iznenadila svojim do sad ne viđenim starim fotografijama iz mladosti

Kako je kazala, ima jako lijepe uspomene iz tog vremena, a sada se vratila u vrijeme prije početka modne karijere, i prije nego što je postala slavna Pipi djevojka. Objavila je crno bijelu fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu a koja je snimljena kad je imala 19 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Koji dan prije je podijelila još jedan prizor iz mladosti gdje ju se može vidjeti kako pozira u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji. Nosila je žutu košulju sa zelenim detaljima preko koje je prebacila crni prsluk, kao i zanimljivu crnu suknju asimetričnog kraja.

Danas, 40 godina kasnije, živi mirnim životom u Samoboru. U braku je s hirurgom Hrvojem Tomasovićem. Izjavila je da joj ‘uloga supruge pristaje savršeno, da je kućanica, osoba koja voli da je sve oko nje na svojem mjestu’. Inače, u svog Hrvoja zaljubila se u bolnici jer jedan nesretni pregled donio joj je najveću životnu sreću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Splitska misica i dalje izgleda fenomenalno, njegovano i atraktivno. Za sve je, kaže, zaslužan zdrav život, tjelovježba ali i dobri geni.

Pročitajte još