Margot Robbie je novcem zarađenim nakon prve velike uloge otplatila majčine dugove

Piše: L. K. P.

Kada je imala 20 godina, Margot Robbie preselila se u Ameriku kako bi ostvarila holivudsku karijeru. Na početku joj je bilo teško, dobivala je manje uloge, a njezina majka Sarie Kessler je podigla kredit i pri tome založila njihovu kuću kako bi joj financijski pomogla.

Nakon uloge u filmu Pravi trenutak, Margot je dobila ulogu u filmu Martina Scorsesea Vuk s Wall Streeta 2013. godine. Za taj film dobila je veliki honorar i prvo što je napravila sa zarađenim novcem bila je otplata cjelokupnog iznosa majčinog kredita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

– Ona je založila kuću, posudila mi je novac, a ja sam uvijek znala da joj moram vratiti taj novac. Onog dana kada sam zaradila dovoljno novaca otplatila sam majčin kredit u cijelosti. Rekla sam joj: ‘Mama, ne moraš više brinuti o kreditu. Njega više nema’. Iskreno, bilo tko bi to na mom mjestu učinio za svoju majku, ispričala je jednom prilikom Margot.

Njena majka Sarie Kessler jednom je prilikom rekla da je Margot od 12 godine željela biti glumica. “Mislila sam da je teško biti glumac i dobro zarađivati. Bila sam zabrinuta što želi krenuti putem koji, po meni, nije imao baš veliku budućnost.

A sada bi mi Margot mogla reći: ‘Mama, trebalo ti je više vjere u ono što mogu postići.’ Apsolutno sam sretna što je u situaciji u kojoj joj se sviđa ono što radi, što je neovisna i što je osnovala vlastitu tvrtku”, rekla je Kessler za Vogue Australija 2019. godine.

Pročitajte još