Kome je upućena misteriozna poruka Alke Vuice: Još drhtim od tvog pogleda

Piše: L. K. P.

Alka Vuica objavila je na svom Instagramu tajanstvenu poruku koja je zaintrigirala fanove.

“Na nebu boje indiga, mjesec je kriška limuna. Još drhtim od tvog pogleda iz nekih starih razloga….Ne mogu da se sredim….”, napisala je uz fotografiju na kojoj pozira uz more u noćnim satima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Inače, riječ je o stihovima njene pjesme „Na nebu boje indiga“ koje je spojila sa stihovima Bajagine pjesme „Kad hodaš“.

“Koji divni stihovi 90-ih”, napisao je neko u komentarima, dok joj je druga obožavateljica napisala: “Sredi se, svi drugi drhte od tebe”.

Inače, Alka je imala samo 18 godina kad je upoznala Momčila Bajagića Bajagu, a nedavno je progovorila o njihovom odnosu te pričama da joj je srpski pjevač posvetio neke pjesme.

-Bili smo mladi, pisali smo pjesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi, neke pjesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, zašto bih govorila ko je meni što napisao. Mogu vam otkriti što sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi je Gdje Dunav ljubi nebo, priznala je Alka.

Podsjetimo, Bjaga je prošlog ljeta objavio da se razveo od supruge Emilije nakon 33 godine braka te je otkrio da se razvod dogodio puno prije nego što su za to saznali mediji.

Pročitajte još