Modni okršaj prvih dama: Odlučite koja je odabrala bolju kombinaciju za susret u Parizu

Piše: L. K. P.

Jill Biden s kćerkom Ashley Biden stigla je u trodnevnu posjetu Francuskoj povodom proslave povratka SAD-a u organizaciju UNESCO nakon višegodišnjeg izbivanja iz nje. Jill i Ashley u Elizejskoj palači dočekala je Brigitte Macron, a bila je to prilika za još jedno modno odmjeravanje snaga dviju prvih dama.

Obje prve dame izgledale su vrlo elegantno u kreacijama sličnog kroja, ali drugačijih boja. Brigitte Macron nosila je bijelu haljinu s detaljima tamno plave boje na predjelu struka i dekoltea.

Dvobojnu kreaciju ukrašenu zlatnim detaljima u obliku sidra potpisuje omiljeni brend francuske prve dame, Louis Vuitton, čije komade redovito nosi. Haljinu klasičnog kroja koja prati liniju tijela te seže do koljena spojila je s nepogrešivim tamno plavim salonkama.

Jill Biden je odabrala crveni kostim s potpisom modne kuće Schiaparelli sačinjen od suknje pencil kroja i kraćeg sakoa s velikim zlatnim gumbima. Jill se i za ovu priliku odlučila za svoje najdraže cipele, model J’Adior s potpeticom i otvorenom petom modne kuće Dior. Boje odjevnih kombinacija dviju prvih dama skupa čine kombinacije boja koje se nalaze i na američkoj i francuskoj zastavi – crvena, bijela i plava.

Pročitajte još