Kako je lijepu Hurem majčinstvo spasilo iz ponora

Piše: L. K. P.

Meryem Uzerli poznata je po tome što svoj privatni život nastoji držati daleko od očiju javnosti. Jedna od najpoznatijih turskih glumica, koja se proslavila kao sultanija Hurem iz serije ‘Sulejman Veličanstveni’, nerijetko voli pokazati nježne prizore s kćerkama.

Ovaj put Meryem Uzerli je u Instagram pričama postavila fotografiju na kojoj se može vidjeti kako ona i njene curice s psićem uživaju u krevetu. Pretpostavlja se da ih je snimio tata mlađe djevojčice Lily Koi, rodila  je u januaru 2021., za kojeg glumica još nije otkrila ko je, a nagađa se da je riječ o glumcu Caglaru Ertugrulu, s kojim je već duže vrijeme u vezi.

Uzerli se bila privremeno ostavila glume nakon što joj je kao 28-godišnjakinji serija ‘Sulejman veličanstveni’ donijela veliku popularnost. Naime, nije mogla podnijeti teret slave i to što su ju ljudi previše poistovjetili s Hurem, što je dovelo do toga da je vrijeđaju na ulici. Prije više godina borila se s depresijom, koju je uspješno pobijedila. Sada se vratila glumi, a počela se baviti i manekenstvom.

Inače, glumica živi u Njemačkoj, u blizini svojih roditelja i u okruženju bliskih prijatelja, koji joj pružaju veliku podršku.

 

Pročitajte još