Cure detalji brakorazvodne parnice: Sofia Vergara i Joe Manganiello bore se za kujicu Bubbles

Piše: L. K. P.

Slavni par Sofia Vergara i Joe Manganiello razvodi se nakon sedam i pol godina braka, a informaciju o tome, s kojom su šokirali mnoge, objavili su 17. jula u zajedničkoj izjavi. Trenutno nastoje što mirnije dovršiti razvod, a još uvijek rade na detaljima oko svega-

Sofia Vergara i Joe Manganiello objavili su da se razvode samo nekoliko dana nakon što je njihova voljena čivava Bubbles navršila 10 godina, a glumica je za nju organizirala rođendansku zabavu s tropskom tematikom.

Kako navodi američki magazin US Weekly, uskoro bivši supružnici još uvijek rade na detaljima razvoda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

-Postoji još nekoliko problematičnih tačaka koje trebaju riješiti jedna od njih je kome će pripasti njihov pas Bubbles’. Izvor blizak paru glumaca otkrio je publikaciji da se Sofia ‘nada da će se rastati na miran, pošten način.’

Fanovi slavnog para sjećaju se priče o Bubbles koja je prvi put došala u njihove živote jer je Sofia htjela psa, no čivava se vrlo brzo zbližila s Joeom. ‘Bez obzira koliko me puta ugrizeš, uvijek ću te voljeti’, napisala je glumica na Instagramu nakon proslave rođendana i dodala fotografiju psića u haljini s leopard uzorkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Zvijezda serije ‘Moderna obitelj’ je još 2021. godine otkrila da isprva nije imala najbolji odnos s Bubbles. ‘Ona me mrzi. Trebala biti moj pas, a pas je opsjednut Joeom’, rekla je Jimmyju Fallonu.

I u drugim intervjima je govorila koliko im je Bubbles važna, te je jednom izjavila kako je njen suprug tretira kao da je njihova kćerka.

Pročitajte još