Nezaboravno ljeto Nikoline Pišek: Ja sam se zaljubila i vraćam se opet

Piše: L. K. P.

Nakon što je početkom jula uživala u Italiji i ondje među ostalim proslavila kćerkinu diplomu, voditeljica je s prijateljicom otišla na krstarenje odakle se svakodnevno hvali svojim novim ovoljetnim pustolovinama i destinacijama koje posjećuju.

Uprkos iznimno visokim temperaturama prošle sedmice je uživala u ljepotama Grčke, a zadnjih dana se Nikolina Pišek javlja sa suncem okupanog mediteranskog otoka u kojeg se, priznala je – ‘zaljubila i vraća se opet’. Odande dijeli trenutke svoje sreće, ali i ‘znanje’ budući da u objavama piše i zanimljive činjenice o Malti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Među ostalim je obilježila godišnjicu smrti omiljenog Olivera Dragojevića. Naime, na ulicama glavnog grada Vallette naišla je na uličnog pjevača koji je pjevao ‘Cesaricu’ te je i sama zapjevala i zaplesala. Stigla je posjetiti i morske špilje Blue Grotto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

-Položaj špilja dovodi do toga da morska voda reflektira nijanse plave na zidovima i stropovima špilja. Nekoliko špilja također odražava sjajne fosforescentne boje podvodne flore i faune, dok druge špilje pokazuju duboku tamnu nijansu plave, oduševljeno je opisala Nikolina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Svojim pratiteljima je naglasila kako more oko Blue Grotta nastanjuju mnoge vrste morskih pasa te da je 1987. kod Blue Grotta ulovljena je najveća velika bijela psina ikad ulovljena – dužine više od 7 metara.

Pročitajte još