Lijepa Sanja Kužet pokazala supruga: Objavila romantične fotografije, a evo kojim povodom

Piše: L. K. P.

Sanja Kužet, lijepa voditeljica popularnog muzičkog  takmičenja “Zvezde Granda” o svom privatnom životu rijetko govori i ne želi mnogo da ga eksponira u javnosti.

Poznato je da je u braku sa direktorom marketinga jedne auto-kompanije Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima i sina. Iako se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, Sanja je jednom prilikom otkrila da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo sreli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumijemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari, rekla je voditeljica svojevremeno za srbijanske medije i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

„Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj dio života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe“.

Međutim, kako se čini, ona je sada odlučila da napravi presedan i na svom profilu na Instagramu objavila je fotografije sa mužem.

Sanja je za to imala i poseban razlog – devetu godišnjicu braka sa Nemanjom.

Oni su trenutno na odmoru u Rovinju, a Kužet je romantičnim fotografijama mnoge iznenadila.

Pročitajte još